Vinn den populære julekalenderen fra Forskerfabrikken 🎄!

[annonse // Forskerfabrikken ]

Dagene til årets første luke i julekalenderen kan åpnes, er ikke langt unna. Vips, før du vet ordet av det er det 1. Desember. Har du begynt å planlegge årets julekalender? Eller er du ferdig? Selv skal jeg lage 5 pakkekalendere til guttene og 2 til min lille nevø og niese. Det er 168 pakker som skal pakkes inn. Og vet du, jeg gleder meg skikkelig til det!

Om du ikke er like entusiastisk over å pakke inn mange pakker til julekalenderen, har jeg en gledelig nyhet til deg. Du kan vinne en julekalender fra Forskerfabrikken!

Vinn julekalender fra Forskerfabrikken @FruBeversHverdag 🎄

Vinn julekalender fra Forskerfabrikken @FruBeversHverdag 🎄

Litt om selve julekalenderen

24 morsomme, lærerike og spennende luker! Hadde du julekalenderen fra Forskerfabrikken ifjor? Det gjør ikke noe, for innholdet er helt nytt fra ifjor. Den er laget slik at flere kan dele den, genialt om man har flere barn som meg. Det er aktiviteter for hele familien, som blant annet kjøkkenkjemi og andre spennende eksperimenter! Blant annet kan du følge med på en skilpadde som skal vokse, du skal få lage ditt eget juletre, bygge din egen ballongbil. Noe jeg tror blir stas, er de superkule pepperkakeformene, formet som romraketter!
Stort pluss for at kalenderen bidrar til kvalitetstid sammen, fremfor nettbrett/TV.

I hver luke (pose) er det beskrivelse av eksperimentet og kort fortalt om prosessen. Så man lærer faktisk noe også! Morsom lek som gir kunnskap! (Med fare for å gjenta meg selv, jeg er veldig glad i lek med læring!) Julekalenderen kommer ferdig innpakket i tøyposer og er nummerert. (Tid spart!)  Tøyposene er fine og kan brukes igjen. Den store som alle 24 pakkene kommer i, kan brukes som gympose.  Kanskje til neste års pakkekalender?

Vinn julekalender fra Forskerfabrikken @FruBeversHverdag 🎄

Vinn julekalender fra Forskerfabrikken @FruBeversHverdag 🎄 Her har vi fått testet en luke, bestående av kjemilære. Hva er syre og hva er base?

Vinn din egen julekalender. For å delta:

🎄 Følge @FruBeversHverdag på Facebook!

🎄Legge igjen en kommentar med hva du gleder deg mest til i førjulstiden!

Doble vinnersjansen din

Delta både på bloggen og på facebooksiden vår, se festet innlegg. Er du med begge steder, dobler du vinnersjansen din!

Lykke til!

Vi trekker en tilfeldig vinner onsdag 6. November, klokken 21. Vedkommende blir annonsert på facebooksiden vår kort tid etterpå. Vinneren har da 3 dager på å gi lyd fra seg, ellers trekkes det en ny.

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

 

62 kommentarer til “Vinn den populære julekalenderen fra Forskerfabrikken 🎄!

  1. Yvonne Rislaa

    Jeg gleder meg til alt! Spise pepperkaker, julekalendere, overdreven julepynting ute, julefilmer, handle julegaver. Det finnes ikke noe som er bedre enn advents- og julehøytiden.

    Svar
  2. Abelone Byrkjedal

    Jeg har et håp om at oppussingen er kommet så langt at jeg finner julepynten før advent 🙈 gleder meg til å pynte først helga i advent og å se adventskalender på tv.

    Svar
  3. Gunn Marie Matnisdal

    Jeg gleder meg til aktiviteter med niesene, nevøene og nabojentene🌟 Er så gøy å ha juleverksted og bake med de. Så elsker jeg å lese i adventsbøker for de😊

    Svar
  4. Vigdis Vestengen

    Jeg gleder meg til å gjøre klart for den store kvelden og kose meg med familien 😊 Synes det er kos å lage kalendere til barna og se gleden når de åpner den.

    Svar
  5. Sunniva

    Det eg gleder meg mest til er rampenissen sine fantestreker og julegleder i førjulstida, og å se julekalenderen til barnetv. ❤

    Svar
  6. Therese L

    Jeg gleder meg til å krype under et pledd og se julekalender hver kveld med barna. Det er hyggelig det. ☺️ Og såklart julesanger, juleverksted, baking, bygge pepperkakehus og pynte huset. Jeg elsker alt som har med jul å gjøre. ☺️

    Svar
  7. Erle

    Jeg gleder meg mest til, stearinlys, fyr i peisen, og aktiviteter sammen med familien 🥰
    Førjulstida er det jeg liker mest ved hele jula 🥰

    Svar
  8. Merete

    Jeg gleder meg mest til å se spenningen til barna for hver dagg som går 🥰 Høre julemusikk og spise lassevis med klementiner og drikke julebrus 😂💞💝

    Svar
  9. Pia

    Gleder meg til gleden til barna over alle forberedelsene, hugge juletre, pynte og pakke inn gaver. Barna har også bestemt at vi skal rydde og gi leker vi ikke bruker til fattighuset i desember. Kan bli en fin og ny førjulstradisjon:)

    Svar
  10. Stine-Marie Westby

    Jeg gleder meg til rolige kvelder med film og stearinlys med barna. Julegavene er jeg nesten ferdig med så desember blir ei skikkelig kose mnd. Med baking og lage julegaver med barna.

    Svar
  11. Camilla

    Gleder meg til rolige dager med familien, bort fra all hverdagsstresset! God mat, filmer, pysj og dyner i sofaen, godis og barnas smil 💕

    Svar
  12. Gunn Frengstad

    Jeg pleier å få gjort unna julegavene omtrent på denne tiden, slik at desember mnd blir en kosestund med mine barnebarn.. Tilia 6 år sa på torsdag: kan vi pynte bare bittelitt med julepynt nå mormor ❤️ Så god vet du.. Hadde vært stas med en julekalender 🤞🤞🥰
    Mvh Gunn F

    Svar
  13. Birgitte Bjerkevåg

    Jeg gleder meg mest til førjulskosen hjemme med barna mine. Bake julekaker og høre på julesanger.

    Svar
      1. Jeanette Magnus

        Førjulstiden er jo bare en magisk tid for barna ❤ deilige lukter, julekalender, fyr i peisen, bake, Lucia, mørke kvelder og kanskje snø…..og bare nyte å være sammen det er det aller beste ❤

        Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.