Skal vi danse? @FruBeversHverdag

Skal vi danse? 💃🏻 [i only wish …]

Vi er en danseglad gjeng! Både små og store. Det store en lang tid, var just dance på TV. Med fjernkontrollen i hånden, for da kan man se hvor mange poeng man får. Like moro hver gang. konkurranseinnstinktet til familien er det ikke noe å si på 😅

Stort sett hele sommeren har det vært disco og dansing ute på terrassen. Hver dag. Faktisk så mye at vi fikk klage fra en gammel, sur nabo en gang.  Til alt fra Elektrisk til Gangnam Style. Og vi har hatt det så moro! Man blir stort sett alltid i godt humør av litt dansing! Er du ikke enig? 

Skal vi danse? @FruBeversHverdag

Skal vi danse? @FruBeversHverdag

Skal vi danse

Forrige helg satt jeg å så på finalen av Skal vi Danse. Og jeg fikk sååå lyst til å lære meg å danse! Det nærmeste jeg kommer dansemooves, er at jeg danset ballett da jeg var liten. Og så danset jeg freestyle noen år. Men det er det. Nå fikk jeg plutselig lyst til å melde oss (ja, mannen også, for jeg må jo ha en dansepartner 😆) swing kurs! Tenk så moro å kunne danse ordentlig. Om ikke annet, har jeg ihvertfall danse-skoene klare!

Kan du danse? Hva kan du danse?

God torsdag til DEG!

Klem

Linn 💙

 

 

 

 

 

Annonser

5 kommentarer til “Skal vi danse? 💃🏻 [i only wish …]

 1. Marita

  Dans er min terapi og mitt fristed. Jeg kan danse salsa, semba, kizomba og urban kiz. Akkurat nå danser jeg mest urban kiz. Kjører til Oslo hver uke for å gå på kurs, og er avgårde ca en helg hver mnd for å danse i Oslo eller Göteborg 🙂 Hjelper med snill og tålmodig mann som gjerne er hjemme med gutta mens mora er på vift…men kommer alltid hjem med en enorm glede og et overskudd 😁

  Svar
   1. Marita

    Det anbefales på det sterkeste 😁 Er noe eget med og bare forsvinne inn i musikken, så får hverdag være hverdag 😉

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.