Nu Skin - Quick fix jeg faktisk klarer å gjøre! Fordi det går nettopp fort 🤩

Quick fix 🤩 -hudpleierutine alle har tid til! Når 5 barnsmamma’n rekker det, da rekker alle det 🤩

Man skulle faktisk tro jeg var kjøpt og betalt av Nu Skin altså, men jeg er ikke  det! Jeg er bare veldig forelsket i produktene deres!

Nå er jeg usikker på deg, men jeg har aldri hatt verken tid eller interesse for en lang morgen og kveldsruitne hva gjelder hudpleie. Jeg kan null og niks om hudpleie/sminke, det nærmeste du kommer sminke her, er en maskara som er kjøpt for 2-3 år siden 😂 Jeg har heller aldri vært trofast mot hudpleiproduktene mine. Før nå! 

Nu Skin - Quick fix jeg faktisk klarer å gjøre! Fordi det går nettopp fort 🤩

Nu Skin – Quick fix jeg faktisk klarer å gjøre! Fordi det går nettopp fort 🤩

Hudpleie du faktisk har tid til å gjennomføre

Med disse produktene har jeg faktisk mulighet til å gjennomføre hudpleierutinen min! Hver morgen og kveld. Hver dag starter med 2 minutter med LumiSpa (som faktisk sier ifra etter 2 min. Så jeg kan fint gjøre andre ting mens jeg bruker den. Oskar syns også det er veldig moro å hjelpe meg, så det går fort og gæli 😂)  deretter anti age anskiktskrem. (Som også har solfaktor!). Ferdig! Morgenrutinen min tar altså kun 4 minutter! Da er tiden jeg bruker på å rengjøre «hodet» i beregningen! På kvelden er det igjen tid for 2 minutter med LumiSpa. Ferdig!

6 minutter daglig – det har faktisk jeg også tid til 🤩

Nu Skin - Quick fix jeg faktisk klarer å gjøre! Fordi det går nettopp fort 🤩

Nu Skin – Quick fix jeg faktisk klarer å gjøre! Fordi det går nettopp fort 🤩

To kvelder i uken kliner jeg til med en Mud Mask etterfulgt av Polishing Peel. Gitt at Mud Masken skal virke i ca 15 min, så bruker jeg bare 20 minutter på kveldsruitnen. Jeg pusser gjerne tennene, tar ut linser, vasker klær, rydder og finner frem klær til morgendagen mens Mud Masken virker. Skyller den bort og fjerner døde hudceller med Polishing Peel etterpå. Før jeg avslutter med ansiktskremen. Natta!

Nu Skin - Quick fix jeg faktisk klarer å gjøre! Fordi det går nettopp fort 🤩

Nu Skin – Quick fix jeg faktisk klarer å gjøre! Fordi det går nettopp fort 🤩

Hvor lang tid bruker du på din daglige hudpleie rutine?

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.