Barnas Eventyrkalender / personlig julekalender 🎅🏻

Oskar’s aller første julekalender – med HAN som hovedperson 🎄

Her er jeg nesten ferdig med juleforberedelsene allerede. Forrige uke pakket jeg hele 216 små julekalenderpakker og alle 9 adventskalenderne er ferdige! Jeg har også funnet frem guttenes personlige julekaneldere. For de har jeg planer om å lese på nytt for de i år.

Personlig julekalender med Oskar i hovedrollen

Oskar sine 4 storebrødre har alle sine personlige julekalendere, de fikk sine for noen år siden. Jeg tror det var noen år siden, men tiden går så fort, så jeg er jammen ikke sikker. Vi leste de ikke ifjor, rett og slett fordi jeg glemte de litt. Men i år skal jeg blåse støvet av de. Guttene er veldig glade i å bli lest for, så jeg tror dette blir veldig koselig å benke oss sammen i sofaen å lese sammen.
De vi har er alle fra 
Barnas Eventyrkalender. Eventyrkalenderen er delt opp i 24 små kapitler, sider. Det koselige er at eventyret handler om Oskar! I år så jeg faktisk at man kan få julekalender med to barn også. Perfekt for søsken! (Ikke for 5 søsken, men kanskje det kommer etterhvert 😁) 

 

Barnas Eventyrkalender / personlig julekalender 🎅🏻

Barnas Eventyrkalender / personlig julekalender 🎅🏻

Er dette en type julekalender du kunne hatt? Det er så mange positive ting ved å ha en sånn type kalender: mindre skjermtid, mer sosial og kvalitetstid sammen og det er hyggelige historier.

Håper DU får en strålende kveld videre!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.