Me & i, PerfectHome, Nu Skin og FruBever = 🤩

Whæ! Hva har jeg gjort?
Jeg har invitert en håndfull fantastiske mammaer og damer. Til en kveld hjemme hos oss, med den siste kolleksjonen av Me & i (Autumn Winter 2019).

Home party

Men ikke bare det, vi får også se den siste flotte julekolleksjonen til Perfect Home! Og der er det utrolig mye lekkert, skal jeg si deg. Jeg har blant annet sett meg ut noen flotte lyslykter, for jeg er en ekte lys-junkie, og noen fine fat jeg ønsker meg. Som om ikke det er nok, så vil Stine vise frem Nu Skin og bland annet Insta Glow!

Jentekveld hos meg med Perfect Home, Me&I og Nu Skin 🤩

Jentekveld hos meg med Perfect Home, Me&I og Nu Skin 🤩

Det er aller første gang jeg har et Home party selv. Det eneste forholde jeg har til dette, er at jeg har vært med på Tupperware party for noen år tilbake. Da kjøpte jeg faktisk noen ting, jeg stadig bruker. Så man kan vel si at det var vellykket.

Ikke kjøpepress

Målet mitt for kvelden er overhodet ikke man skal kjøpe masse ting man aldri kommer til å bruke. Men at det skal være en sosial jentekveld. Og er man riktig heldig, kanskje man finner en ny kjolefavoritt, et nytt tilskudd til interiøret eller julegave til noen man er glad. Jeg lover å by på meg selv, og jeg lover at du skal få en kaffekopp og noe godt å spise på.

Nyhetsslipp Me&I // bloggvenn FruBeversHverdag

Jentekveld hos meg med Perfect Home, Me&I og Nu Skin 🤩

Har du vært på et homeparty før? Hva er din erfaring med det?

Og du, bor du i nærheten og vil komme:  send meg gjerne et lite pip! Velkommen skal du være!

Klem,

Linn 💙

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.