Fra helvete til himmel 🤩 @frubevershverdag Son Spa

Fra helvete til himmelen – på en morgen🙏🏼 [og tilbake igjen]

Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen. Jeg har verdens beste venner! Forrige uke fikk jeg blomster som fikk meg til å gråte og mandag fikk jeg en massasje! 

 

Fra helvete til himmelen

Livet er ikke på topp om dagen. Det har ikke vært det på en god stund faktisk. Og det kjennes på kroppen. Jeg er helt utmattet, tappet for all energi. I tillegg har jeg en skikkelig vondt og irriterende stresshodepine fordi jeg biter kjeven sammen,  som ikke ser ut til å gå over. Jeg sover knapt og spiser av og på. I tillegg prøver jeg å være den beste utgaven av meg selv, for guttene mine og de nærmeste rundt meg. For det er de som virkelig holder meg oppe.

Fra helvete til himmel 🤩 @frubevershverdag Son Spa

Fra helvete til himmel 🤩 @frubevershverdag Son Spa

Mandag morgen gikk jeg fra helvete til himmelen på kort tid. Jeg fikk nemlig 1 hel times massasje på spa! For å løsne opp spenninger i kroppen og koble av. For en fantastisk gave 🤩

Fra helvete til himmel 🤩 @frubevershverdag Son Spa

Fra helvete til himmel 🤩 @frubevershverdag Son Spa

Det var faktisk så godt å slappe av, at jeg ville ikke reise meg fra benken da hun var ferdig. For en utrolig deilig følelse! Brått ble jeg vekket tilbake til hverdagen igjen …  Men dyktige Marianne, som hun het, og jeg har en ny avtale før jul. Julegave fra meg. Til meg.

Er du like glad i massasje som meg?

God kveld videre til deg!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Fra helvete til himmelen – på en morgen🙏🏼 [og tilbake igjen]

 1. Magnhild

  Vel fortjent med massasje, du må ikke kjøre deg selv i grøfta. Har du prøvd bittskinne som tannlegen tilpasser? Om du ikke har det vil jeg anbefale deg å prøve, det hjelper mot kjevespenninger om natta.
  Håper du har litt avlastning til guttene innimellom slik at du får hentet deg inn, og kanskje sove en hel natt.

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Jeg har vært hos tannlegen å fått det. Det avlaster noe altså, men likevel forsøker jeg å bite tennene sammen alt jeg klarer…

   Sove en hel natt, kan knapt huske sist jeg gjorde det 😅
   Jeg er heldig, vi har et flott, uvurderlig nettverk av venner og ikke minst familie rundt oss som stiller opp. Heldigvis. Uten de vet jeg ikke hvordan jeg skulle kommet meg igjennom noe. 🙏🏼

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.