Bursdag @frubevershverdag

Kjære bloggleser! Tusen takk for overraskelsen og gratulerer med dagen 💙

Forrige uke hadde jeg bursdag (temabursdag: casino)Det ble feiret med middag på kvelden med gode venner.

Bursdagsgavene

Jeg fikk en time i himmelen av verdens beste venner: nemlig en massasje! Gjett om jeg gleder meg til det! Jeg fikk også tøfler – jeg har nemlig ønsket meg det siden i fjor. Jeg fikk den største vinflasken jeg noen sinne har sett! Og jeg fikk blomster. Opptil flere blomster i løpet av dagen, men det var en blomsterhilsen som virkelig rørte meg.

Min gode venninne Stine (som er den som har gjort meg oppmerksom på Nu Skin 🤩) kom med en helt spesiell bursdagsgave til meg. Nemlig fra en bloggleser! Jeg ble så sjokkert og rørt over denne handlingen.

Bursdag @frubevershverdag

Bursdag @frubevershverdag

Elvine er en dame jeg aldri har møtt, men jeg håper jeg får gleden av å møte henne i fremtiden. Hun har fulgt oss en god stund. Men jeg har altså aldri truffet henne. Hun hadde kontaktet Stine via facebook og bedt henne kjøpe roser til meg i bursdagsgave! Jeg elsker fargene, skikkelig høstfarger 🧡 Tenk å ta seg det store bryet, for noen du ikke en gang har møtt! Både Stine og jeg ble faktisk rørt. Kjære Elvine, du er et helt fantastisk menneske! Gratulerer med dagen din idag og vit at jeg heier på deg! Med armer og ben, så heier jeg på deg! Idag sender jeg deg en ekstra stor tanke og mange klemmer! Du rørte meg fullstendig. Jeg satt utrolig stor pris på det!

Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen: jeg slutter aldri å bli overrasket over godheten i verden! Jeg tror vi alle har noe å lære av denne gode handlingen til Elvine – vær god med verden og verden er god tilbake. Jeg skal ihvetfall bli mye flinkere til det selv. #payitforward 💙

God torsdag til deg.
Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Kjære bloggleser! Tusen takk for overraskelsen og gratulerer med dagen 💙

  1. Elvine

    Denne fortjente du.
    Tusen takk for at du heier og gratulasjon. Det betyr så mye. Godhet er til for å dele med hverandre i denne verden. Å når en enkelt ting kan glede så mye tilææ fra en person. Te ker vi kan ikke glede og hjelpe alle. Men om alle gjør litt. Blir verden er fin plass. Nok av hat i verden og ondskap, så å kan vise litt omsorg for din neste. Husk den som er fremmed for deg kan bli din nye venn. Man må bare åo e opp for det. For verden har mange nydelige mennesker 💜

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.