Ostekake ala mamma // FruBeversHverdag

Cravings på ostekake 🍰! [ikke gravid igjen, altså!]

Jeg har fått helt dilla på ostekake! Jeg har brukt Det Søte Liv sin oppskrift. Har du ikke prøvd den enda, så anbefaler jeg deg virkelig å prøve den. Kanskje du blir like hektet som meg? Den ble jeg nemlig anbefalt å smake, da det skulle være den beste. De siste to ukene har jeg sikkert laget 8 ostekaker. (Uten å overdrive!)

Cravings

Jeg som til vanlig ikke er særlig glad i kaker, har fått skikkelig cravings på ostekake. Favoritten er med sitronsmak på ostefyllet og sitrongelelokk. Eller med bringebærsmak på ostefyllet, uten gelelokk.

Ostekake ala mamma // FruBeversHverdag

Ostekake ala mamma // FruBeversHverdag

Og før du skulle tenke tanken en gang, nei, jeg er ikke gravid altså. Jeg har bare plutselig fått smaken på kaker 😋

Hva er din favorittkake? Dersom du har en ekstra god oppskrift, del gjerne med meg – jeg prøver meg gjerne.

God kveld i stuen til deg!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.