Sånn lager du fargerikt popcorn 🍿

Pimp opp popcornet 🍿 Ps, supert til bursdagen / Halloween!

Her om morgene fikk jeg spørsmålet «mamma, kan du lage rødt popcorn»? Klart det. Bare ikke til frokost, svarte jeg. Etter middag idag, laget vi rødt og gult popcorn. Det var eneste jeg hadde av farger.

Fremgangsmåte 🍿

Popp popcornet  på vanlig måte. Smelt ca 50 gram smør. (Her må du bare se an i forhold til mengden popcorn). Rør ut fargen i smøret. Hell alt i en pose og strø salt oppi. RIST! Rist godt så alt blander seg. Spis!

Sånn lager du fargerikt popcorn 🍿

Sånn lager du fargerikt popcorn 🍿

Jeg vet det fortsatt er en stund til altså,  men dette er helt genialt til Halloween eller barnebursdagen. Lag små porsjonsposer til små, skumle hekser og draculaer som tørr å banke på døren! Det skal jeg!

Husker du jeg prøvde å lage økologisk popcorn med mais fra hagen?

Er du glad i popcorn? Hvordan popcorn foretrekker du? Tilsatt smak?

God kveld i stuen til deg!

Klem,

Linn 🍿

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.