Symaskin er moro @Frubevershverdag

Nå er ørene varme – men det betyr ikke at de IKKE har selektiv hørsel likevel 😂

Du har kanskje fått med deg min lille #lykkepåjord – min egen symaskin! Nå har jeg altså laget 9 pannebånd i forskjellige Jersey stoff. Allerede ser jeg forskjell på det aller første jeg laget og de siste. Og det er så moro!

Symaskin er moro @Frubevershverdag

Symaskin er moro @Frubevershverdag

Enda mer moro er det når guttene syns det er kule også! For meg handler det om mestringsfølelse! Jeg syns det er kult å lage ting selv. Om det ikke er de fineste pannebåndene, så er de ihvertfall laget med ekte kjærlighet! Og de holder seg varme på ørene – selv om det betyr at de ikke alltid hører på meg likevel 😂

Er du kreativ? Hvordan liker du best å være kreativ?

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Nå er ørene varme – men det betyr ikke at de IKKE har selektiv hørsel likevel 😂

 1. Skogfruen

  Symaskin er det beste jeg noen gang har investert i, tror jeg. Jeg syr ikke så mye, men jeg reparerer på klær når sømmen går opp eller det dukker opp hull her og der. Har spart utrolig mye penger på det i forhold til å kjøpe nytt!

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Bretter de sammen i ønsket størrelse, tok utgangspunkt i et pannebånd guttene allerede har.
   Klippet til. Så strøk jeg stoffet, for da fant jeg ut at det var litt enklere å sy.
   Syr på vrangen. Bruker en sånn sikk sakk søm med en strek under. Husker ikke hva den heter. Når de er sydd sammen, vrenger jeg tilbake. «Bretter» ene enden i den andre og syr sammen.

   For en dårlig beskrivelse 😁😁 Merket at jeg ikke var helt god på forklaringen. Men jeg tror du skjønner det med en gang du starter. For du er så mye bedre enn meg til å sy Monica.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.