Hvordan komme inn i rutiner igjen?

Det store spørsmålet jeg har stilt meg selv! Hvordan komme inn i rutiner og hverdagen igjen? Med morgenkaoset med: å stå opp ( for det er ikke alltid man har veldig lyst til!) matpakkesmøring, pakking av sekker, frokost til de som ikke skal spise på SFO, barn som ikke vil ha på seg de klærne jeg har funnet frem og heller ikke har tenkt seg ut av døren når jeg maser for n’te gang. For ikke å snakke om levering i barnehagen og på skolen. Hvem kjøres først? Her har vi ikke helt rutine på dette. Men jeg håper det kommer. Altså, vi klarer ikke en gang å våkne til samme tid. Noen dager sover vi helt til klokken 7, andre morgener våkner vi 05.15.

Gjesteinnlegg fra Oskar // verden sett igjennom barns øyne

Drømmer tilbake til sommer, sol og ingen rutiner 😁

Så skal de hentes igjen. Det føles jo ut som om jeg nettopp leverte de på skolen og i barnehagen. Det er alltid en som ikke vil hjem helt enda. Som ikke er helt ferdiglekt. En som sovner på den veeeldig korte veien hjem. En som smugspiser godteri før middag og ikke er så veldig sulten når middagen endelig står på bordet. Så er vi alle litt trøtte og grinete etter middag (og i det siste har vi vært dårlige på å følge #ukesmenyforkresnebarn. Men der skal jeg bli flink igjen!) Alltid en som ikke vil pusse tennene, for Karius og Baktus finnes faktisk ikke på ekte. Visste du det, mamma? Ikke julenissen heller. Faktisk, mamma!

Neste morgen: repeat!

Flere som ikke er helt inne i gode, fungerende rutiner enda? Fortvil ikke, du er ikke alene. Det tar bare litt tid, har jeg funnet ut. Snart er vi tilbake i gode rutiner igjen. Og det ser jeg frem til. For jeg liker hverdagen og rutiner, jeg. Gjør du?

I mellomtiden, håper jeg du får en superduper dag!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer til “Hvordan komme inn i rutiner igjen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.