Endelig har jeg kjøpt min egen symaskin @FruBeversHverdag

Du vet du begynner å bli gammel når du ønsker deg symaskin!

Tidligere denne uken kjøpte jeg meg min egen symaskin! Jeg har i lang tid ønsket meg en, men liksom ikke fått ut fingeren. De gangene jeg har hatt behov for en, har jeg lånt en. Men så kom jeg over denne på tilbud og kunne ikke motstå å kjøpe den.

#lykkpåjord!

Endelig har jeg kjøpt min egen symaskin @FruBeversHverdag

Endelig har jeg kjøpt min egen symaskin @FruBeversHverdag

Takk Facebook!

For et par dager siden spurte jeg på Facebook , dere som syr, hvor dere kjøper stoff. Takk for alle gode tips! Det var jo flere av dere som anbefalte meg lokale stoffbutikker her jeg bor. Jeg har besøkt en av de butikkene dere foreslo og kom hjem med litt Jersey stoff. Planen er å sy pannebånd til guttene.

Endelig har jeg kjøpt min egen symaskin @FruBeversHverdag

Endelig har jeg kjøpt min egen symaskin @FruBeversHverdag

Som du ser, er jeg allerede godt i gang. En av de ble sååå glade for sitt pannebånd, at han ville sove med det inatt.

Har du symaskin? Liker du å sy? Og har du et nybegynner tips til meg? Eller forslag til noe jeg kan prøve meg på å sy?

God kveld i stuen!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.