Kokt torsk er nesten skillsmissegrunn, spør du meg😅

Lørdag var vi stort sett inne. Foruten om en tur ut for å handle mat og gjøre noen små ærender. Vi prøvde oss på en liten sykkeltur i skogen, men så åpnet himmelen seg og vi snudde. Ellers var lørdag en (for) rolig dag for guttene. Vi tegnet og laget en del morsomme ansiktsmasker. Vi hadde Pinata og pokemonfilm-bonanza! Det var god stemning hele dagen. Da det nærmet seg middagstid endevendte guttene rommet til Oskar og jeg kjente at jeg begynte å bli å glede meg til legging.

Kokt torsk kan sannelig ødelegge stemningen! #ukesmeny for kresne barn

Kokt torsk kan sannelig ødelegge stemningen! #ukesmeny for kresne barn. Du trodde kanskje dette var en av guttenes tallerken? Nei da, den er min …

Kokt torsk kan ødelegge stemningen skal jeg si deg

Jeg var alene med guttene stort sett hele dagen, for Robert hadde vondt i ryggen og ikke særlig fleksibel. Selv var jeg ganske sliten, jeg føler jeg går å hangler og brygger på en forkjølelse. Snørra renner og hodet kjennes som det skal eksplodere. Vi spiste middag alt for sent, guttene hadde jo stappet i seg godteri og orket ikke middag. På grunn av dårlig vær, utgikk dagens middag. Den planlagte grillmiddagen ble byttet ut med kokt torsk og poteter. Hørte du hva jeg sa, kokt torsk?

Det holdt på å rable for meg! I alle årene vi har vært sammen, så har jeg aldri spist kokt torsk! Ikke en eneste gang! Er det en ting jeg virkelig ikke kan fordra, så er det nettopp kokt torsk!

Liker du kokt torsk? Bare for å ha sagt det, jeg er veldig glad i fisk, bare ikke kokt torsk.

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.