Barnehage innkjøring til jul?

Barnehage-innkjøring frem til jul?

Som 5 barnsmamma og min 5. innkjøring i barnehagen har jeg bare antatt at dette vil gå lekende lett. Både for han og for meg. Der tok jeg feil …

Nesten født i barnehagen

Han er nesten født i barnehagen og var der for aller første gang da han kun var noen timer gammel. For å hente sine storebrødre. Vi har vært i barnehagen å lekt både om morgenen ved levering av de 3 mellomste og om ettermiddagen ved henting,i flere månder. I sommer flyttet vi nesten inn i barnehagen også. Dessuten hender det vi er der i helgene å leker også. Med andre ord, han er godt vant til både stedet og menenskene.

Nå har vi altså hatt første ordentlige dag i barnehagen. Jeg spøkte og sa at jeg skal være heldig om han er ferdig tilvent til jul. Men sannheten er at jeg tror dette vil ta lang tid. Og alle barn er forskjellige. Heldigvis tødde han litt opp da ene storebror kom inn for å hilse på. Han spiste litt og lekte med han. Hele tiden mens han tittet etter meg.

Barnehage innkjøring til jul?

Barnehage innkjøring til jul? En som ble veldig trøtt etter innkjøringen og fortsatte å sove på sofaen hjemme 😉

I dag har vi hatt 2. dag med innkjøring og jeg minner meg selv på punkt nr 4 på listen med 5 supre tips til innkjøring i barnehagen! Dette kommer til å gå så bra, det er jeg helt sikker på. Takker være de flotte, omtenksomme og gode menneskene som er der å passer på han.

Har du også en som ikke helt var // er klar for å starte i barnehagen? Hvor lang tid tok det før det gikk seg til? 

Ha en deilig onsdag!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.