Terrasserens er en skikkelig kjip jobb, men verdt det 🏡💦

Forrige uke var det fasadevask med pappa Oskar var med på. Nå er det terrasserens som har stått på agendaen. Ikke terrassevask, men rens! Ja for det er tydeligvis forskjell på det.

Jeg har virkelig vasket, skrubbet på meg støle armer og vondt i nakken og ryggen. (Ok, kanskje bare støle armer da, for ryggen og nakken hadde jeg litt vondt i fra før…) Snakk om tung jobb! Hva skjedde med å bruke høytrykksspyleren med terrassevaskeren på? Den som har funket så fint tidligere år. I år skulle vi nemlig gjøre det så ordentlig.

Først ble terrassen grundig vasket med fasadevaskeren. Med såpe og varmt vann. Etterpå satt vi den inn med terrasserens, denne virket i 10 minutter (?) og måtte hele tiden vannes, for at den ikke skulle tørke inn. Og her kommer vi til den tunge delen: det skulle kostes. Altså sånn skikkelig kostes og skrubbes! Så skylles godt. Her var guttene veldig behjelpelige, for det er jo moro å sprut vann alle steder man normalt sett ikke får lov å sprute.

Fasadevask med pappa 🏡💦

Fasadevask med pappa 🏡💦 // terrasserens

Nå er det så rent og fint. For i likhet med huset som skal males, så har hele   terrassen blitt oljet. Nå er ihvertfall terrassen klar for sommeren!

Fasadevask med pappa 🏡💦 // terrasserens

Fasadevask med pappa 🏡💦 // terrasserens // FERDIG!

Skal du male, heise eller olje hus, hytte eller terrasse i sommer? I såfall, all empati fra meg til deg 😁

God søndag!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

 

2 kommentarer til “Terrasserens er en skikkelig kjip jobb, men verdt det 🏡💦

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.