Nordic Cab Urban Blue 2 in 1 // motivasjon for 5 barnsmamma å begynne å løpe igjen!

Nordic cab – min motivasjon for å begynne å trene igjen! [mammaboblen]

[annonse // samarbeid // prosjekt med Nordic cab. Innlegget inneholder en rabattkode denne er merket rosa]

Hva gjør man når man ikke har motivasjon til å komme i gang med å trene igjen? Noen kjøper kanskje nytt treningstøy, som nye sko. Jeg, jeg kjøper ny vogn! Fortsatt #vongdilla!

Nordic Cab Urban blue 2 in 1

Nordic Cab Urban blue 2 in 1

Endelig har jeg kjøpt Nordic cab Urban Blue 2in 1! Jeg har drømt om denne en god stund. Faktisk helt siden jeg kvittet meg med TFK trillingvognen min. En ting jeg nemlig har innsett, er at jeg kommer til å ha behov for vogn en god stund til. Oskar er jo nettopp blitt 1 år. Dessuten er det så praktisk at jeg kan ha to barn i Urban Blue. Eller oppbevaring som når vi går på tur i skogen. Da har god plass til drikkeflasker, matbokser, skiftetøy osv.

Nordic Cab Urban Blue 2 in 1 // motivasjon for 5 barnsmamma å begynne å løpe igjen!

Nordic Cab Urban Blue 2 in 1 // motivasjon for 5 barnsmamma å begynne å løpe igjen!

Jeg har kjøpt Urban Blue 2 in 1! Løpevogn og sykkelvogn i ett! Det er to individuelle seter. Setene er godt polstret og er ekstra luftige, passer godt nå som jeg skal begynne løpe igjen. Praktisk om jeg har to gutter i vognen og Oskar sover, mens den andre ikke sover. Selvsagt med 5 punktsele. Ekstra lagringsplass under vognen. Lomme lett tilgjengelig under styret, til mobiler, nøkler etc. Vanntette glidelåser som tåler øspøsregn. Ikke det at jeg ser for meg å løpe når det styrtregner, men man vet aldri. Når vinteren kommer har jeg veldig lyst til å kjøpe ski kit også, for da slipper jeg å låne pulk.

Nordic Cab Urban blue 2 in 1

Nordic Cab Urban blue 2 in 1

Grunnen til at jeg opprinnelig hadde lyst til å kjøpe denne, var at jeg tenkte jeg skulle begynne å løpe med den. Derfor har jeg kjøpt joggekittet også. Planen nå er altså å begynne å løpe igjen. Prøve å finne formen igjen. Det burde ikke være så vanskelig, tenker kanskje du. Men det er det!  Jeg har ikke løpt siden Jonathan ble født. Det er 3 barn siden og nesten 5 år siden .. Jeg har uendelig unnskyldninger for ikke å løpe. Dessuten er det fristende å bare bli liggende på sofaen og spise is.

Nordic Cab Urban blue 2 in 1

Nordic Cab Urban blue 2 in 1 på tur i skogen!

Jeg har et mål! Så titter jeg ut mot gangen. Der vår Urban Blue står. Så fin. Helt ny. Med joggekittet montert. Klar for eventyr. Jeg innser at jeg må starte i det små. Jeg har satt meg som mål å løpe 1 gang i uken i starten. Kanskje de to-tre første månedene.

 

Har du erfaring med Nordic Cab? Eller andre joggevogner? Hvilke? Og viktigst: heier du på meg?

🤩🤩Bruker du koden FruBeversHverdag i kassen, får du hele 15 % rabatt på ordinære varer!🤩🤩

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Nordic cab – min motivasjon for å begynne å trene igjen! [mammaboblen]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.