NY tørketrommel // kjærlig gave fra mannen

En 5 barnsmammas DRØM 💦! Den (nest) beste gaven fra mannen 😍

Til bursdagen min ifjor fikk jeg den beste bursdagsgaven jeg kunne tenke meg. Enda en vaskemaskin! Nå har jeg to! Og jeg er så fornøyd! Nå kan jeg vaske dobbel så mye klær, på samme tid. Det tror jeg ikke tørketrommelen likte, for den siste tiden har den gitt klart og tydelig beskjed om at den ikke er fornøyd. Og her om dagen, så klikket den fullstendig og bare døde.

Jeg ringte mannen og sa det var krise i heimen! Samme ettermiddag kom han hjem, med denne tørketrommelen her. Denne spiller musikk når den er ferdig som den ene vaskemaskinen, den har ull tørkeprogram (perfekt når vinteren kommer og det vaskes ull til den store gullmedaljen her), lys inni og en haug med smarte program! Jeg er bare helt forelsket! I både mannen og tørketrommelen 😍

 

Har du tørketrommel? Eller tørker du klær på stativ? Ingenting slå lukten av nystrøket tøy som har hengt ute! Men den tanken orker jeg ikke en gang med så mye klær jeg vasker daglig …

Ha en god kveld, kjære deg!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “En 5 barnsmammas DRØM 💦! Den (nest) beste gaven fra mannen 😍

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.