Sommerferie planlegging med barna! ☀️☀️☀️

Ifjor gjorde vi et bevisst valg vedrørende sommerferien. Vi bestemte oss tidlig på året, at vi ønsket å være hjemme. Spesielt med tanke på at Oskar kun ville være 2 måneder når sommeren kom. Det var jo rett sommerferien å være hjemme på. Det var den beste sommeren værmessig sett på en evighet. Vi hadde det helt supert! Vi gjorde ikke det helt store, likevel gjorde vi mye. Om du skjønner?

Sommerferieplanlegging med barn

Sommerferieplanlegging med barn

I år kom sommeren brått på! Vi har snakket om flere alternativer, både i inn og utlandet. Guttene har til og med vært med å sagt sine ønsker for sommeren. De er ikke akkurat kravstore (enda) . Et av ønskene var nemlig Daftøland (fornøyelsesparken for de minste barna)! Der er vi hver sommer, så det står selvsagt på to-do listen vår i sommer! Vi snakket om de andre fornøyelsesparkene som Hunderfossen, Legoland etc., men tror det utgår i år. Kanskje neste år.

Sommerferieplanlegging med barn

Sommerferieplanlegging med barn

Vi skal også en tur til Danmark. Utover det har vi ikke de store planene. Jeg har planer om å ta en eller to dager i Provence, men ikke bestemt når enda. Jeg krysser fingrene for like fint vær som ifjor sommer, masse kos med små og store på terrassen, strandkos og masse lek & moro!

Sommerferieplanlegging med barn

Sommerferieplanlegging med barn

Har du sommerferieplanene klare? Hva skal du?

Sommerklem fra

Linn ☀️

 

 

 

 

2 kommentarer til “Sommerferie planlegging med barna! ☀️☀️☀️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.