SnekkerOslo // proffe snekkere

SnekkerOslo realiserer drømmene 🏚🔨

[annonse // SnekkerOslo]

bilder er lånt fra hjemmesiden deres, med deres tillatelse.

Jeg har sett på film og drømt meg fullstendig bort! Du vet, en sånn film der huset er sååå fint. Et gedigent hus, masse fine detaljer. Plutselig så jeg for meg yttergangen vår med flotte nylagte gulv med «FruBeversHverdag» eller etternavnet vårt nedfelt i gulvet. Jeg så for meg å bygge et tilbygg på huset, for man kan aldri få stor nok plass. Jeg så for meg et takvindu på det mørke kontoret mitt. Jeg så for meg en walk in garderobe på størrelse med hele første etasjen. Jeg så for meg et splitter nytt kjøkken, med alt av fancy kjøkkenutstyr. Og jeg så for meg et nytt bad i tilknyting til vårt soverom. Drøm!

Det blir med drømmingen altså. Men skulle jeg gjort noe av dette, finnes det proffe håndverkere hos SnekkerOsloDe tar nemlig på seg slike type oppdrag. Enten man skal pusse opp eller bygge om bad, kjøkken, bygge en spesialtilpasset garderobe med innredning, restaurere vinduer/ dører, eller antikke møbler. Visste du at de faktisk legger gulv med logo eller bilde på? Eller at de spesialiserer seg på tømrertjenester?

SnekkerOslo // proffe snekkere

SnekkerOslo // proffe snekkere

SnekkerOslo kan vise til lang erfaring i snekkerfaget og har selvsagt svennebrev i møbel og industri. De retter seg mot både det private og offentlige markedet. De lover konkurransedyktige priser og du finner de her:

SnekkerOslo // proffe snekkere

SnekkerOslo // proffe snekkere

Motto deres er;

Å tilfredsstille kundens behov, fornøyde kunder betyr alt. Å selge best kvalitet til gunstige priser

Har du noen oppussingsprosjekter på gang? Gjør du jobben selv eller setter du den bort?

Klem,

Linn 🔨

 

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.