GPS for barn // mobilklokke for barn

Jeg har chippet barna mine 😆 [GPS for barn]

[annonse // GPSforbarn]

Før påsken var det julaften og bursdagsstemning på en og samme dag. Hvorfor? Fordi vi fikk post fra GPS for barn! Ikke det at jeg er en hysterisk mamma, som vite hvor guttene er hele tiden, men med mange små barn og en skolestarter til høsten, så er det veldig praktisk med mobilklokken. Så nå har jeg «chippet» barna mine og har stålkontroll på hvor de er!

GPS for barn // mobilklokke for barn

GPS for barn // mobilklokke for barn med skritteller som er veldig populært her!

Info om mobilklokken:

⌚️CE godkjente mobilklokker, som er helt trygge å bruke for barn. (Dette har jeg lest og sett selv. Som den vanskelige mamma’n jeg er, ba jeg nemlig om dokumentasjon på godkjenningen og fikk dette tilsendt uten problemer)

GPS for barn // mobilklokke for barn

GPS for barn // mobilklokke for barn

⌚️Klokken kommer i 3 farger: rosa, blå og sort.

⌚️Alt du trenger er en app på din mobil, så kan du se hvor barna er til en hver tid. Virker selvsagt både på android, iPhone og iPad. Det går fint an å ha flere mobilklokker i samme app. Stort pluss for at den kan ha ubegrenset med antall admins. På andre mobilklokker jeg har erfaring med kan man bare ha en admin og det er en utfordring for barn med for eksempel skilte foreldre.

⌚️Du får tak i barna hele tiden. De får tak i deg hele tiden.

⌚️Berøringsskjermen gjør smartklokken lett å bruke for barna. Klokken er anbefalt fra 3 år. Markus på 3 år klarer fint å bruke klokken selv.

GPS for barn // mobilklokke for barn

GPS for barn // mobilklokke for barn // praktisk SOS knapp

⌚️Litt avhengig av bruken så klart, men den har utrolig god batteritid. Opptil 3 døgn! (jeg har testet! Jeg skrur den av om kvelden, via appen og slår den på når guttene skal ut dagen etterpå.) Den er også vannavstøtende og tåler snø.

GPS for barn // mobilklokke for barn

GPS for barn // mobilklokke for barn

Full foreldrekontroll! 

Med GPS funksjonen kan du via appen se hvor barnet er til en hver tid.  Faktisk kan du få live tracking så du kan se at barnet er på vei hjem fra skolen. Mobilklokken har restriksjoner på innkommende samtaler. Det vil si at ingen som ikke er «godkjent» kan ringe inn. Den kan også sende//motta talemeldinger – supert for de miste som enda ikke kan skrive. Jeg kan også stille inn en trygg sone på maks 2 kilometer via appen. På den måten vil det gå en «alarm» til appen om guttene forlater den angitte trygge sonen. Mobilklokken har også en SOS knapp. Om den holdes inne et par sekunder, så ringer den automatisk til meg. Tar barnet av seg mobilklokken går det også en alarm via appen. Den har til og med vekkerklokkefunksjon! Jeg kan også stille inn at klokken er offline når de er i barnehagen. (SOS knappen vil likevel fungere) Mobilklokken har et lite SIM-kort // kontantkort jeg fyller opp ved behov. Du kan bruke et vanlig mobil abonnement og.

GPS for barn // mobilklokke for barn

GPS for barn // mobilklokke for barn. Full kontroll med foreldre appen! Lett og brukervennlig,

Fordeler med GPS for barn sin mobilklokke:

Middagen er klar. Guttene er ute å leker i gaten med små venner. Jeg må ut og rope de inn, ingen svarer. Problem løst: jeg trykker jeg bare på «lag lyd» knappen i appen og det dukker opp en  EMOJI med høy lyd og teksten «I’m here» ( denne må de fysisk trykke av for å få til å stoppe ) Da vet de at når alarmen ringer skal de hjem å spise middag. Genialt for de minste som enda ikke har lært klokken.

GPS for barn // mobilklokke for barn // lag lyd – middagen er klar!

Det er veldig praktisk for meg, at jeg kan få tak i guttene når de er ute leker og uten å måtte gå ut å rope etter de. Og det er kjemepestas å ha sin egen mobilklokke! Dessuten er det en liten trygghet om man er ute og leker og vite at mamma og pappa er et lite trykk unna.

GPS for barn // mobilklokke for barn

GPS for barn // mobilklokke for barn // ute i gaten, likevel en trygghet at man kan ringe mamma eller pappa om det er noe.

Jeg gir klokken tipp topp tommel opp!

Har du noe erfaring med mobilklokker? Hvilke?

Ha en strålende dag!

Klem,

Linn – mamma’n med full kontroll!

 

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.