Interiørdesigneren i meg ble veldig forelsket i noen fargeglade sittepuffer!

[ annonse // AZ design.no ]

Alle bildene er lånt fra hjemmesiden deres.

Fun fant om meg selv: jeg har interiørdesign utdannelse og  jobbet 13 år i hotellbransjen.  Ja, hvem skulle tro det? Når du ser huset mitt, verken særlig ryddig, rent eller stilfullt. Strengt talt har jeg vel ikke en stil heller, det er bare mye. Av det meste.  At det bor barn her, er det ingen tvil om!

AZ design.no / interiør / restaurantmøbler / utemøbler

AZ design.no / interiør / restaurantmøbler / utemøbler

Selv om det ikke ser slik ut, så er jeg veldig glad i interiør. Jeg liker rene linjer, det enkle. Og akkurat det skulle man ikke tro når man ser hjemmet vårt 🤭 En ting jeg liker å ommøblere, spesielt guttenes rom. Jeg prøver stadig å finne den optimale løsningen, romfordelingen og interiøret som passer hver gutt/hvert rom. Nå har jeg for såvidt kommet frem til den beste løsningen per nå, men noe sier meg at dette vil endres når høsten kommer.

AZ design.no / interiør / restaurantmøbler / utemøbler

AZ design.no / interiør / restaurantmøbler / utemøbler

Om dagen er jeg veldig opptatt av å uterommet vårt. Terrassen og hagen. Vi har det jeg mener er den beste uteplassen i hele verden. Sånn objektivt sett altså 🤭 Jeg drømmer om både palmer, pergola og nye utemøbler. Det er fordi vi er en så stor gjeng og ofte har vi både små og store gjester på middagsbesøk. Hos AZ design har de mange fine restaurantmøbler jeg gjerne kunne tenke meg ute! Vi har trappen på den midterste terrassen, som gjerne barna bruker å sitte i. Selv kunne jeg tenkt meg noen fine stittepuffer, gjerne i noen knæsje farger.  Og kan de stables i tillegg, da er jeg happy. Er det vedlikeholdsfritt materiale, er jeg om mulig enda mer happy! Her har jeg funnet frem noen sitteputer jeg liker veldig godt fra AZ design.

AZ design.no / interiør / restaurantmøbler / utemøbler

AZ design.no / interiør / restaurantmøbler / utemøbler

Hvordan interiør har du ute? Har du en stil, eller er det som hos meg – salig blanding?

God tirsdagsformiddag til deg!

Klem,

Linn 💙

AZ design.no / interiør / restaurantmøbler / utemøbler

AZ design.no / interiør / restaurantmøbler / utemøbler

AZ design.no / interiør / restaurantmøbler / utemøbler

AZ design.no / interiør / restaurantmøbler / utemøbler // disse lenestolene i plast, syns jeg også godt kunne stått på terrassen vår.

 

 

2 kommentarer til “Interiørdesigneren i meg ble veldig forelsket i noen fargeglade sittepuffer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.