Mammaklubben // fredag

#hverdagslykke er en kopp kaffe med mammaklubben☕️

Skikkelig hverdagslykke for meg, er å drikke en varm cappuccino! Uten å glemme den, eller bli avbrutt. Det hører sjeldenheten til, for det skjer jo alltid noe som stjeler oppmerksomheten bort fra den lille koppen på kjøkkkenbenken.

Jeg er så heldig å ha noen flotte venninner, som tilfeldigvis også er mammaer til barn i barnehagen til guttene. Nylig opprettet vi en liten mammaklubb! Dette må være det min egen mamma kalte for «syklubb» da vi var små. Vi møtes. Både med og uten barn. Vi skravler, ler, spiser middag, drikker kaffe … Vi gjør alt annet enn å sy.

Mammaklubben // fredag

Mammaklubben // fredag // morgenkaffe

Idag etter å ha levert de mellomste i barnehagen, møttes vi for å drikke morgenkaffe sammen. Med «babyene» våre. Som strengt talt ikke er babyer lenger. Det var veldig koselig og en veldig god start på dagen.

 

Hva er #hverdagslykke for deg?

Nyt kvelden, det er fredag 🤩

Klem,

Linn

Pst, vil du vinne gedigne Mikke og Minnie mus (heliums) ballonger? Da må titte på Facebook siden vår 👈🏻 for de trekkes snart!

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.