Plandag etter helligdag @FruBever

En PLANdag etter en HELLIGdag kommer alltid som julekvelden på kjerringa 😂

Igår var det fri, fordi det var Kristi Himmelfartsdag. Her kan du lese om 3 åringens forklaring på HELDIG dagom du ikke allerede har lest den. Vi tilbragte hele dagen med to vennepar og deres barn. Heldige oss kom til vafler og kaffe, senere ble det også grilling av pølser. Dog bare Pappa’n i huset, siden det pøsregnet ute. Guttene var helt utslitte etter full fart og lek. To av dem sovnet i bilen på hjemover veien.

Plandag etter helligdag @FruBever

Plandag etter helligdag @FruBever

Forståelig nok legges plandager på de inneklemte dagene. Som idag. Fredag etter helligdag og før helgen. Om jeg var forberedt? Så forberedt at jeg hadde legetime og måtte drasse med meg 2 gutter til legen.. Etterpå dro vi til parken å lekte med flere av guttenes små venner.

Ha en fortsatt god lørdag og GOD HELG!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.