Hverdagen er tilbake

Besøksdag @ barnehagen [5 supre tips til barnehagestart] 🐞

Det er ikke lenge til Oskar skal følge sine 4 storebrødre og begynne i samme barnehage som de har gått/går i. Jeg tror det blir veldig bra for han. Han har godt av å sosialiseres med andre, ikke bare være sammen med meg.

Han er godt kjent i barnehagen. Han er jo nesten født der 🤭 Han var 16 timer (!) gammel da han var der første gangen, for å hente brødrene sine. To ganger daglig er han med og både leverer og henter dem. Så jeg tenkte at innkjøringen hans, kommer til å gå lett som en lek. Lite visste jeg at han skulle bli skeptisk til alt og alle. I en lang periode nå, er det kun jeg eller pappa som duger! Selv bestefar og tante Pluto får virkelig høre høytlytte protester om de prøver å holde han. Heldigvis ser det ut til at han har godkjent de nå. På tide.

Kuleste kidden i gaten, Frubevershverdag , Markus

Besøksdag // 5 supre tips til barnehagestart

I det siste når jeg har levert om morgenen, har vi tilbragt litt tid der med Oskar. Slik at han skal bli enda mer vant til stedet, barna og de voksne. Det ser ut til å hatt positiv virkning. Idag var han nemlig invitert på besøksdag og han lekte faktisk litt! Han tittet litt rundt på egenhånd, selv om han hele tiden sjekket at jeg var der. Nå er jeg plutselig ikke så usikker på innkjøringen likevel. Jeg tror dette kommer til å gå så fint. Og det hjelper veldig at jeg kjenner barnehagen og ikke minst at det er de samme som har jobbet der helt siden Daniel gikk der. Jeg vet guttene er i de beste hender.

Har du som meg, en som skal i barnehagen for første gang til høsten? Les mine 5 supre tips til barnehagestart!

Ha en deilig dag!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.