Helg med miniklanen // nærområdet skogen Skansen

Søndag – a walk in the park! Ihvertfall nesten …

Vi bruker nærområdet. Søndag morgen, etter en skikkelig god start på dagen med pannekaker og frukt, gikk vi på tur. Riktignok ikke så lang tur, men en liten tur guttene er vant å gå med barnehagen. Destinasjonen var Skansen.

Helg med miniklanen // nærområdet skogen Skansen

Helg med miniklanen // nærområdet skogen Skansen

Guttene skulle vise vei, for jeg må innrømme at jeg har ikke vært der på en evighet, så jeg var litt usikker. Men de var sikre i sin sak, de visste veien! De holdt på å glemme hvor vi skulle gå inn i skogen. Allerede der startet det 🤭 Det er skikkelig ulendt terreng og veldig bra for motorikken å gå i skogen, det fikk vi erfare idag. Oskar satt i MiniMeisen og var strålende fornøyd med utsikten. Bratte skrenter, høye stener, grener. Sebastian gikk i spissen og førte oss ut av stien og ville vi skulle gå off piste.

Helg med miniklanen // nærområdet skogen Skansen

Helg med miniklanen // nærområdet skogen Skansen

… og det gjorde vi. Etter en liten stund nådde vi toppen og hadde bra utsikt over byen vår. Vi går selvsagt aldri tomhendt på tur, i sekkene hadde guttene med seg drikkeflasker, kakao, matpakker og kjeks.

Helg med miniklanen // nærområdet skogen Skansen

Helg med miniklanen // nærområdet skogen Skansen

Noen hadde malt søte marihøner og pyntet med.

Helg med miniklanen // nærområdet skogen Skansen

Helg med miniklanen // nærområdet skogen Skansen

Hvordan har din søndag vært? Er du snart klar for nye uke?

God kveld videre!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.