#hverdagslykke miniferie @FruBeversHverdag

Jeg rømmer fra guttene 😱 #miniferie!

Idag har jeg rømt hjemmenfra! Jeg tok med meg Jonathan og satte kursen mot lillesøster og min lille nevø. Endelig var det min tur til litt etterlengtet alenetid! Vel, ikke helt alene-alene men skikkelig kvalitetstid med søster. Jonathan pakket kofferten sin (nesten) helt selv og vi var klare for en roadtrip!

#hverdagslykke miniferie @FruBeversHverdag

#hverdagslykke miniferie @FruBeversHverdag

Idag har vært en skikkelig kosedag!

Hva skal du i helgen?

Ha en fortsatt deilig lørdag!

Klem,

Jonathan & Linn 💙

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.