Spåkone 🧙🏼‍♀️

Jeg har vært hos spåkone!! Og er sjokkert over fremtiden 💩!

Lek og lær med spå! Igår laget vi spå! Husker du disse? Jeg kan nesten ikke huske sist jeg laget en. Alle guttene ville ha, så jeg hadde nok å gjøre. Etterpå innså jeg at en spå faktisk er god læring. Man må telle, stave, lære farger og tall. Dessuten er det veldig morsomt å se hva man «får» som spådom.

Spåkone 🧙🏼‍♀️

Spåkone 🧙🏼‍♀️

Gjett hvem som var den meste morsomme å få?

Spåkone // EMOJI bæsjen 💩

Spåkone // EMOJI bæsjen 💩

Kunne du tenke deg å blir spådd av en ordentlig spåkone (eller mann)? Jeg er usikker på om jeg tror på sånt, men må innrømme at det hadde vært litt spennende og moro også. 

Ha en superduper kveld!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.