Jeg er ikke sint. Jeg er bare veldig, veldig skuffet!

Jeg ble virkelig overtalt til å se første sesong av Game Of Thrones. Før den startet så visste jeg allerede i korte trekk hva serien handlet om og jeg vet jo at jeg ikke liker sånne serier. Etter å ha halvsovet meg igjennom sesong 1 ble jeg likevel helt fascinert og betatt! Med iver så jeg sesong 2, 3, 4, 5, 6 og 7. Jeg hadde nedtelling til finalesesongen og så de 10 viktigste episodene på nytt. Slik at jeg virkelig var klar for den aller siste sesongen.

Game of Thrones // sesong 8

Det begynte så bra! S8E1 var bra. Jeg tenkte at nå bygger det seg virkelig opp til noe skikkelig stort og snart smeller det! Jeg håpet lenge at Daenerys Targaryen skulle seire over Cercei og vinne Jerntronen. Underveis endret jeg mening fort. Episode 3 var så kjedelig at jeg omtrent sovnet. Og da jeg virkelig tenkte skjer det, så var jeg tilbake til første sesong og omtrent sovnet på sofaen. Den ene episoden er nesten uten dialoger!

Nå har jeg altså sett den aller siste episoden av Game of Thrones noen sinne. Alt jeg sitter igjen med er «HÆ»? Jeg er ikke sint, jeg er bare veldig, veldig skuffet! Over hele sesongen egentlig. Er dette det jeg har gått å ventet så lenge på?

Vet du at det er nesten 1 million (!) mennesker som har engasjert seg og mener hele sesong 8 bør skrives om? Så jeg er tydeligvis ikke alene om å føle meg skuffet.

Er du like skuffet som meg over sesong 8?

Klem,

Linn

Ps, har du et nytt serietips til meg, så tar jeg gjerne imot!

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.