Sprø hjemmelaget søtpotet fries!

🍟Lag crispy, søtpotet fries på 15 minutter! [her får du hemmeligheten til SPRØ fries!]

Jeg digger søtpotet fries! Halvparten av guttene jeg bor sammen med, digger det også. Den andre halvparten foretrekker vanlig fries. Som regel bruker vi å putte de i frityrkokeren, men denne gangen skulle jeg forsøke å lage i ovnen.

Sprø hjemmelaget søtpotet fries!

Sprø hjemmelaget søtpotet fries!

Hemnligheteb bak sprø fries! Først skrellet jeg, kuttet i like store deler og la i en pose. Og her kommer hemmeligheten: ta en spiseskje Maizena oppi posen og rist godt. Slik at maizena’n fordeler seg godt. Etterpå tok jeg litt olje og krydder oppi og ristet enda mer. Stek på 225 grader i ca 15-18 minutter. Her må du bare følge med.

Tusen takk for tipset, Pluto! Det funker!

Sprø hjemmelaget søtpotet fries!

Sprø hjemmelaget søtpotet fries!

Er du glad i pommes frites? Har du laget søtpotet fries før?

Ha en god dag!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

 

Annonser

6 kommentarer til “🍟Lag crispy, søtpotet fries på 15 minutter! [her får du hemmeligheten til SPRØ fries!]

 1. Eva

  Jeg forsøkte en gang å lage søtpotetfries, men de ble myke. Husker ikke lenger oppskriften. Men jeg skal jammen forsøke denne. For jeg liker det godt 🙂
  Tusen takk for maizena tipset 🙂 Skal også legge i kaldt vann først som foreslått i kommentarfeltet 🙂

  Svar
 2. Lene

  Jeg gjør også det, men om du legger de kutta frisene i kaldt vann noen timer først vil stivelsen trekkes ut, og de blir enda bedre, og mer crunchy. Prøv 😀 God helg.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.