Filmtips @FruBevershverdag

Filmtips til Ikveld om du ikke skal se fotballkampen 🎬🍿

Finn frem popcornet og lei deg Hunter Killer [trailer] ! Jeg så nylig denne og tenkte «jaja, denne kan jeg fint slumre til» Men jeg ble positivt overrasket! Filmen er med blant annet Gerard Butler og Michael Nyqvist. (Jeg tror dette er den aller siste filmen han spilte i, før han døde) Handlingen foregår både på land og under vann, nærmere bestemt på en ubåt. Kort oppsummert: et kupp, USA VS Russland, en president som må reddes og en ubåtkaptein som ikke har annet valg enn å stole på sin russiske kollega/fiende.

Filmtips @FruBevershverdag

Jeg syns faktisk denne filmen var så bra at jeg måtte pause den, bare fordi jeg skulle gå å hente noe drikke! Det er ytterst sjelden at jeg gidder å gjøre, men denne likte jeg altså. Til tross for at jeg syns handlingen virket dårlig. Dessuten er alt annet bedre å se på enn Man U – Man City 🤭

Har du sett denneHar du en annen god film å anbefale meg?

Klem

Linn 🎬

 

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Filmtips til Ikveld om du ikke skal se fotballkampen 🎬🍿

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.