Hentet i ambulansen [FruBeversHverdag] 🚑

Shit pommes frites! Dette har jeg gruet meg til i flere måneder!

Shit pommes frites altså! Når du leser dette, er jeg snart på vei til sykehuset for utredning. En gastroskopi. En utredning i seg selv er ikke nødvendigvis noe å grue seg for, men jeg skal få en slange ned i halsen – og bare der begynner jeg å grue meg! Dum som jeg var, spurte jeg legen hvor tjukk den slangen er, og den er på tykkelse med den slangen på den greia (i mangel av riktig ord) man måler blodtrykk med! Jeg kan få noe lokalbedøvelse og intravenøs bedøvelse visstnok, men kjenner jeg brekker meg bare av tanken på dette.

Gastroskopi / utredning

Gastroskopi / utredning

Kryss fingrene og send meg positive tanker og tro på at jeg klarer dette! Har du gjort en slik undersøkelse før? Hvordan var det? På en skal fra 1-10, hvor 10 er skikkelig ille, hvor ubehagelig var det?

Klem,

Linn 😲

 

 

 

 

 

Annonser

13 kommentarer til “Shit pommes frites! Dette har jeg gruet meg til i flere måneder!

 1. Lindus

  Hvordan gikk det?
  Tatt flere ganger. Verste jeg vet. Sist forlangte jeg narkose,og kommer aldri til å ta uten igjen. Beroligende,hadde ikke effekt på meg.
  Jeg er også livredd for å brekke meg og spy.

  Svar
 2. Louise

  Usj, det og koloskopi er sånne skrekkundersøkelser. Det eneste som er enda verre er sonde som skal gjennom nesa før svelget.
  Trikset er å puste godt med nesa helt ned i magen og høre på instruksene fra legen hele tiden.
  Lykke til😊

  Svar
 3. Anita

  Det går bra. Ja, det er en ubehagelig undersøkelse… jeg prøve å få beroligende i forkant, men sykepleieren mente at jeg så rolig ut og ikke ville trenge det… jeg syns bedøvelses sprayen de sprayet i halsen var det værste…
  lykke til.

  Svar
 4. Therese

  Har gjordt dette 2 ganger. Ikke behagelig men det går . Og jeg brekker meg av å pusse tennene noen ganger🙄🤭

  Svar
 5. Magnhild

  Kjære deg Linn, dette går veldig bra. Du kan få beroligende rett i blodet og da kjenner du ingenting.

  Jeg har gjort dette flere ganger, både med og uten bedøvelse. Bedøvelse bare med spray i halsen er litt ubehagelig, men bare du puster rolig går det fint. Undersøkelsen er fort gjort, og etterpå kan du klappe deg selv på skulderen og være stolt av at du klarte å gjennomføre.

  Lykke til

  Svar
   1. Magnhild

    Siden du gruer deg så veldig, anbefaler jeg intravenøs bedøvelse. Husk bare på at du ikke kan kjøre bil etterpå ved intravenøs behandling, du blir litt sløv

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.