Gode venner er gull verdt med Anja @Lappeteppet

Plutselig stod hun på døren, flaks for meg at jeg vaniljekremen i hånden …

I formiddag stod jeg å bakte «bollekake» til tante Pluto og guttene. I det jeg skulle fylle de siste bollene med vaniljekrem, parkerte det en bil rett utenfor. En ukjent bil med en søt blondine inne. Ikke rart jeg ikke kjente igjen bilen, for den er nemlig splitter ny. Men damen inni, kjente jeg igjen!

Det var fineste og gode Anja (Lappeteppet) ! Som bare var i nærheten. Det var veldig koselig å se henne og flaks for meg at jeg holdt på å bake så jeg kunne servere noe å bite i. (Selv om gjesten måtte fullføre med vaniljekrem…)

Gode venner er gull verdt med Anja @Lappeteppet

Gode venner er gull verdt med Anja @Lappeteppet // bollekake ala min mamma.

Har du fått eller vært på uventet besøk i det siste? For kort tid siden tvang jeg meg selv på besøk og beordret foreldre i seng!

God kveld i stuen!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.