Baby Oskar // første sko

Oskar VS sko 1-0! Han har ikke skodilla ihvertfall 👣

Oskar har fått sko! Han har arvet de første skoene som alle storebrødrene hans har hatt som første sko. De søteste Nike air skoene i størrelse 20. En gang i tiden da Daniel hadde de, var de kritthvite også. Men nå bærer de preg av å være brukt. Likevel er det litt stas at de alle fem guttene mine faktisk har tatt sine første skritt ute, i samme par sko!

Oskar skjønte ikke helt poenget med sko! Han har ikke vær særlig opptatt av sko heller. I motsetning til mamma’n hans, som eeelsker sko! Altså virkelig har skodilla! Oskar var mer opptatt av å spise litt, fremfor å gå i dem. Han stod som limt fast til gulvet og nektet omtrent å flytte føttene sine. Nesten litt komisk å se på.

Baby Oskar // første sko

Baby Oskar // første sko // skodilla

Men du vet hva man sier, øvelse gjør mester! Etter å ha blitt vant til dem, gikk han et par skritt. Selv om det var veldig uvant. Nå venter vi bare på at det skal bli tørt ute, så skal vi ut å tur sammen! Ut å øve oss på å gå i sko.

Har du skodilla? Hva er ditt favoritt skopar akkurat nå?

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Oskar VS sko 1-0! Han har ikke skodilla ihvertfall 👣

    1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

      Jippi!!!jeg ønsker meg også nye hvite sko! Hadde er par ifjor og de var jeg sååå glad i! Hvitt er kult! Du hadde jo et innlegg om å få skoene hvite igjen, du! Mener jeg å huske? Det må jeg finne frem igjen… For skoene fra ifjor er ikke like shiny hvite i år 🤭

      Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.