Hvitløkssnurrer og husmorspoeng til meg

Husmorspoeng til meg! Hvitløkssnurrer med ost 😋

Ikke bare husmorspoeng til meg selv (snakk om å være fornøyde med egen innsats) men også til Monicas liv som utfordret meg til å lage disse, fordi hun kjenner meg så godt og visste at jeg ville digge dem!

Hvitløksbaguetter har vi ofte som tilbehør, enten til en salat men også til lasagne, pasta osv. Jeg har aldri tenkt på at jeg lett kan lage selv. Det jo så lett å bare kjøpe dem. Kanelboller er jeg ganske god på, vil jeg påstå. Det har jeg bakt mange ganger det siste året.

Jeg brukte ikke oppskriften til Monica, men fremgangsmåten er den samme. Istendenfor fant jeg en brødoppskrift med solsikkefrø. Passe grovt. Jeg laget halvparten med ost inni også. For det syns jeg er skikkelig digg. Det kan aldri bli for mye smør eller ost 😋 Til tross for 8 passe store hvitløksfedd, skulle jeg skulle faktisk hatt et par til, men det smaker hvitløk altså.

Hvitløkssnurrer og husmorspoeng til meg

Hvitløkssnurrer og husmorspoeng til meg

Har du laget hvitløkssnurrer før? Om ikke så prøv! Som Monica sier, en deig gir mange rundstykker – genialt å fryse ned! Jeg fikk 30 snurrer på min deig, som er beregnet til to brød.

Klem,

linn 🍴

 

 

 

 

 

 

Annonser

6 kommentarer til “Husmorspoeng til meg! Hvitløkssnurrer med ost 😋

    1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

      Ikke sant? Og så lett! Når jeg klarer å lage dem… da klarer alle! Mens jeg laget de,kom jeg til å tenke på dine pizzasnurrer! De må jeg også lage igjen. Fylle opp fryseren, om jeg i det hele tatt kommer så langt. Sist gang spise guttene de opp mens de stod til avkjøling og inviterte halve gaten på pizzasnurrer 😂 Så de går unna!

      Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.