Gjesteinnlegg fra baby O 11 mnd

[gjesteinnlegg] Idag er jeg 11 måneder og her får du et partytriks av meg!

Hei på deg!

Så koselig at akkurat DU ville titte innom å lese gjesteinnlegget mitt idag! Jeg er 11 måneder akkurat idag, jeg. Snart har jeg bursdag sier storebrødrene mine. Uten at jeg helt skjønner hva det betyr!

Jeg lærer meg stadig nye ting. Det siste virkelig kule, er at jeg er blitt sååå flink til å gå. Om jeg kan si det selv. Bare på noen dager, så har jeg blitt mye mer stødig, nå kan jeg til og med snu meg og gå tilbake der jeg kom fra. For bena mine gjør som jeg vil nå! Hvor kult er ikke det? Jeg kan også gå med sko! Husker du at mamma satte på meg noen sko å sa jeg kunne gå i dem? Særlig, tenkte jeg da. Men nå klarer jeg det! Kroppen min er ganske fantastisk syns jeg!

Jeg har også funnet ut at jeg har et kult partytriks! Jeg lurer mamma til å tro at jeg drikker vannet fra flasken eller koppen min, så bare spruter jeg det ut! Det er så moro! Mamma syns ikke det er like kult..

Jeg har også blitt en kul gutt, syns brødrene mine. Mamma sier at jeg har min helt egen, lille-store personlighet. Jeg sier tydelig ifra om jeg vil ha noe, som for eksempel når storebrødrene mine spiser godteri, da vil jeg også smake. Som regel lar de meg smake også. De er ganske snille der. En annen ting jeg liker er at snøen er smeltet bort, for nå kan jeg gå og krabbe og virkelig utforske verden utenfor huset. Igår tok mamma meg med ut på terrassen! Der var det så mye spennende å se på. Som den grønne gynge-dinosauren! Sklien! Jeg fikk til og med krabbe litt på trampolinen med Sebastian. Det var litt skummelt, men mest morsomt.

Gjesteinnlegg fra baby O 11 mnd

Gjesteinnlegg fra baby O 11 mnd // jeg liker også fortsatt å hjelpe mamma i huset

Vet du at mamma, (og vi) har en egen Facebook side? Følger du oss ikke allerede, gjør gjerne det! Da blir vi så innmari glade.

Legg gjerne igjen en liten kommentar om du liker gjesteinnleggene mine, eller ikke. Er det noe du vil spørre meg om, så spør meg gjerne. Mamma svarer så godt hun kan.

God helg!

Superduperklem fra Baby Oskar, 11 mnd 👶🏻

 

 

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “[gjesteinnlegg] Idag er jeg 11 måneder og her får du et partytriks av meg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.