Frukt/bærhagen vår @frubevershverdag

[bloggutfordring] 🌎 Hva er det siste miljøgrepet du har gjort?

Jeg er inspirert av Skogfrue! Hun er et et godt forbilde for meg, når det kommer til en narturlig livsstil. Det kan være alt fra kosthold, naturlig pleie og velvære til yoga. Hun inspirerer meg.

Idag har hun utfordret sine følgere til å blogge om det siste miljøgrepet jeg har gjort. En morsom utfordring, for jeg måtte virkelig sette meg ned å tenke godt. Ja, hva er det siste miljøgrepet jeg har gjort? Jeg er skikkelig dårlig der, jeg. Jeg kildesorterer papp/papir, glass, plast og restavfall. Og der stopper det nesten opp!

Jeg er takknemlig for at barnehagen vår har byttet ut plastposer mot barnehagenett. Disse bruker jeg daglig og er mitt lille bidrag til å minske plastbruken. Så dyrker vi mye frukt og bær om våren/sommeren. Alt fra bringebær, blåbær, jordbær, vannmelon, solbær, epler, poteter, mais, gullerøtter, tomater og agurk. Kortreist, egenprodusert økologisk mat. Jeg prøver også å gi hele klær videre enten til venner/naboer eller andre som trenger. Som er nok et lite bidrag. Jeg har tro på at ingen kan gjøre alt, men sammen kan vi gjøre mye!

Egendyrkede poteter @frubevershverdag

Egendyrkede poteter @frubevershverdag

Jeg sender utfordringen videre, til DEG! Hva er det siste miljøgrepet DU har gjort?

Klem,

Linn 🌎

 

 

 

 

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “[bloggutfordring] 🌎 Hva er det siste miljøgrepet du har gjort?

  1. Ingrid Skogfrue

    Tusen takk for fin omtale!! 🙂 <3

    Såååå deilig med hage hvor man bare kan plukke fersk mat! Jeg drømmer også om det, men er et stykke unna enda. Flink er du! 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.