Fayne beanbag // plassmangelen er løst!

Vi er for mange for sofaen! Jeg trenger SOFA hjelp!

Jeg er litt i det tenkende hjørnet om dagen. Utfordringen hos oss er sofaplass! Eller rettere sagt mangelen på sofaplass! Med alle guttene, armer og ben all over og oss som skal presse oss ned og mellom dem. Jeg trodde jeg løste plassmangelen med en Fayne beanbag, men der tok jeg feil. Guttene krangler nemlig bare om hvem som skal ligge/sitte der, så den satt jeg opp på rommet til Sebastian.

Vi har en ok stor L sofa med tilhørende puff. Men jeg føler fortsatt at det er litt trangt om plassen når vi alle sitter her. Tidligere hadde vi en 3 seter og en 2 seter mot hverandre, men det ble aaalt for liten plass, så de sofaene byttet vi ut.

 

Mitt spørsmål til deg, hvordan syns du jeg skal løse utfordringen med plass? Hvordan sofa har du?

God tirsdagsmorgen til deg!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Vi er for mange for sofaen! Jeg trenger SOFA hjelp!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.