Monicas liv // inspirablogger

Tips til blogg verdt å lese 🤩 [inspira bloggnettverk]

Jeg er heldig, jeg. Jeg er del av et bloggnettverk som heter Inspira bloggnettverk. Der har jeg truffet noen flotte damer som jeg beundrer skikkelig.

Idag vil jeg tipse deg om Monicas Liv! Dette er damen som har inspirert meg til å begynne å bake! Det siste halve året har jeg virkelig fått sansen for å bake, mye på grunn av Monica. Hun er nemlig ikke «bare» mamma, bloggkollega, venn men også en racer på å bake. Hun står bak siden MoniCakeEr du på jakt etter en oppskrift på noe søtt og godt å bake, titt innom henne for masse inspirasjon. Monica og jeg skriver om mye av det samme, det er en av grunnene til at jeg liker bloggen hennes så godt. Hun deler fra hverdagen med sine 3 barn og mann, DIY og hun planlegger månedsmenyer! (Jeg trodde jeg var flink som planlegger ukesmeny for kresne barn, men 1 hel måned! Det er imponerende, syns jeg)

Monica er også å finne på Instagram

Monicas liv // inspirablogger

Monicas liv // inspirablogger – bilde er lånt fra hennes Instagram.

Har du ikke lest innleggene hennes, ja da har du faktisk gått glipp av noe.

Har du tips om en bra blogg jeg burde følge? Eller kanskje blogger du selv – legg gjerne igjen navnet på bloggen din under, kanskje andre også finner deg!

God kveld i stuen!

#karma

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.