Tips til ting å gjøre i vinterferien // aktive barn @ FruBeversHverdag

Snøen er min terapi 🌨 [og snømåking]

Nylig hadde Oskar sin første skitur i pulken og jeg fikk min første skitur på flere år! Det var overraskende moro og ikke minst deilig å være ute i skogen. Det snødde og var helt stille. Magisk stemning og skikkelig terapi for kropp og sjel! Akkurat det jeg trengte!

Skitur ned miniklanen 🌨

Skitur ned miniklanen 🌨

Igår formiddag tok jeg med de 3 mellomste på en liten skitur. Ikke langt unna, bare for at de skulle få gått litt. Det var moro! En del knall og fall og ikke de beste forholdene da det var myyye snø. Likevel fikk vi øvd på balanse og fiskeben!

Vi har vært ute å måkt snø, akt og lekt med nabogjengen i gaten siden etter frokost idag. Det er så utrolig digg å være ute. Oskar har sovet i vognen  i nesten to timer! Frisk luft er bra for både liten og stor. Snøfreseren  har gått siden vi gikk ut. «Noen» syns nemlig det var så moro, at han gikk løs på snøen hos to av naboene 🙈.

Liker du å være ute i snøen? På ski? Eller god gammeldags basing i snøen?

Fortstt god lørdag til deg!

Klem,

Linn 🌨

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.