CVmalen.no

Slik skal jeg kapre drømmejobben, etter 4 fødsler og like mange år utenfor jobbmarkedet!

[annonse // CVmalen.no]

Jeg har vært ute av jobbmarkedet siden jeg fikk Sebastian. Det har gått i fødsler og mammapermisjon de siste årene. Jeg har hatt så få måneder mellom hver permisjon at jeg rett og slett ikke har rukket å komme meg ut i jobb i mellomtiden. 4 fødsler på 4,5 år høres heftig ut, men sånn har det vært for oss. Det er ikke for ingenting at jeg daglig leder i familien O.j.! I disse dager går jeg (snart) i gang med å skrive CV og søke jobb. Jeg er fortsatt usikker på hva jeg vil jobbe med, jeg vet bare hva jeg ikke vil jobbe med. Uansett så begynner alt med en god og oversiktelig CV. Så var det det, hvordan skrive den perfekte CV? Helt ærlig, jeg husker ikke.

Der kommer altså CV malen inn! Jeg kan knapt huske hvordan en CV bør se ut, det er maaange år siden sist jeg skrev en. Det jeg derimot husker, er at det den må være presentabel og oversiktlig. Den skal gjøre at nettopp jeg skiller meg ut fra «alle andre» og en potensielt arbeidsgiver kaller meg inn til intervju. Hos CV malen ligger det ferdige CV maler, alt jeg trenger å gjøre er å velge designet jeg foretrekker. Jeg har allerede sett meg ut to jeg liker godt. Du har også muligheten til å lage en digital CV! En potensiell arbeidsgiver klikker enkelt på linken og får opp din digitale CV direkte. Genialt, ikke sant?

CVmalen.no

CVmalen.no

Når jeg har gjort valget mitt, på hvilken mal jeg ønsker, gjenstår det å fylle inn. Om jeg vil se hvordan CV’en vil se ut med en annen mal enn den jeg har valgt, kan jeg enkelt gjøre det. Alt jeg har skrevet inn, dukker på magisk vis opp på ny mal. Det finnes også CV maler ferdig tilpasset ulike yrkesgrupper. Med andre ord er det lett å bruke CV malen. Enklere tror jeg neppe det kan bli. Det aller beste er at når jeg er ferdig, så har jeg cv’ en lagret og alltid tilgjengelig.

CVmalen.no

CVmalen.no tilbyr også personlighetstest!

Visste du at CV malen er gratis å benytte seg av? Det er den! Har du en god CV? Er den oppdatert? Om ikke, så anbefaler jeg virkelig å benytte deg av CV malen! Når skrev du cv sist? Er den oppdatert?

Klem,

Linn – som forhåpentligvis snart finner drømmejobben!

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Slik skal jeg kapre drømmejobben, etter 4 fødsler og like mange år utenfor jobbmarkedet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.