Pølse i vaffel med ketsjup eller syltetøy

Pølse i vaffel – med ketsjup eller syltetøy

God morgen, verden!

Det er kanksje ikke det som frister mest til frokost. Men har du smakt pølse i vaffel? Kombinasjonen vaffel/pølse er ganske spesielt og en typisk Østfold-ting har jeg blitt fortalt. Jeg digger vafler, jeg liker pølser og jeg bor i Østfold. Så hvorfor ikke? Dessuten smaker alt så mye bedre når man spiser ute i naturen, ikke sant?

Jeg har smakt det en gang før, tror jeg. Jeg er fortsatt skeptisk til at dette blir en ny favoritt, men det funket altså.

Pølse i vaffel med ketsjup eller syltetøy

Pølse i vaffel med ketsjup eller syltetøy

Men så er det store spørsmålet,: hva har man på da? Har du spist pølse i vaffel? Hva hadde du på: ketsjup eller sylttøy?

Lag deg selv en fin dag!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.