På flyttefot? Her er Oslos beste flyttebyrå! 🏡

[annonse // Oslo flyttebyrå]

Vi bor i et passe stort hus. Gjennom hele tiden vi har bodd her, har vi stæsjet ting på loftet. «Ting vi kanskje får bruk for en vakker dag» og andre ting som vi faktisk ønsker å beholde. Julepynt, påskepynt, halloweenpynt, barnas klær som skal arves av neste i bror i rekken, men han er enda litt for liten. Og n haug med andre ting. Som du skjønner er loftet vårt stappfullt!

«Vi har et skikkelig problem om vi noen gang skal flytte herfra» har jeg sagt mens jeg omtrent har fått panikk over tanken på alle tingene vi faktisk har i dette huset. Tenk deg den jobben med å rydde/kaste, pakke ned, flytte, vaske ut og så pakke opp igjen! (Når det er sagt, så har vi ingen umiddelbare flytteplaner altså) Heldigvis finnes det flyttebyrå som Osloflyttehjelp.no!

De gjør tanken på flytting langt mindre slitsom.

Osloflytthjelp.no // på flyttefot!

Osloflytthjelp.no // på flyttefot!

Osloflyttehjelp kunne tatt jobben med å flytte alt fra huset vårt og til det nye. Et flyttebyrå som hjelper både privat og bedrifter. Enten avtales det en timesprisen eller fastpris. Det beste er, det kan gjøre absolutt hele jobben: demontere møbler, flytte, vaske, rydde og til og med lagre om det trengs! Eller du kan velge å gjøre noe av jobben selv og overlate for eksempel de tunge tingene som hjørnesofa og piano til dem! Osloflyttehjelp har lang erfaring og ikke minst riktig utstyr som kreves for å flytte tunge møbler.

Skulle jeg flyttet idag, så ville jeg hatt stor glede og hjelp av flyttevask! Og selvsagt selve flyttingen. Resten ville jeg overlatt til de proffesjonelle hos Osloflyttehjelp!

Ville du tatt hele flyttejobben selv eller ville du gitt den videre?

God kveld i stuen!

Klem,

Linn 🏡

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.