Vi eksperimenterte med farger og muffins!

Lag fargeglade muffins og lær barna om primærfargene!

Til morsdag laget vi gulrotkake-muffins og disse fargeglade muffinsene. En helt vanlig muffinsrøre ble med hjelp av litt konditorfarge, så mye kulere. Guttene laget hver sin røre og valgte farger selv. De fikk mikse og blande selv. Samtidig (prøvde) jeg å lære de om primærfargene og hva skjedde om man blandet forskjellige farger.

Vi eksperimenterte med farger og muffins!

Vi eksperimenterte med farger og muffins!

Jeg skal si muffinsene fikk ben å gå på! De gikk ned på høykant! Jonathan var til og med borte hos naboen, for vennene i huset der, måtte selvsagt smake på det de hadde laget. Her er resultatet! Vi hakket opp litt nonstop og strødde over og voila litt mer spennende muffins!

Vi eksperimenterte med farger og muffins!

Vi eksperimenterte med farger og muffins!

Er du flink til å bake opp – altså bake å fryse ned? Jeg har veldig lyst til å gjøre det, for det er alltid kjekt å ha noe liggende om man får lyst på eller får uventet besøk. Utfordringen her er at det blir spist opp før de kommer til fryseren 🤪

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Lag fargeglade muffins og lær barna om primærfargene!

  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Guttene er flinke de! De syns det er moro også!
   De kan si nei om jeg spør om de vil bake noe, men så begynner jeg og da kommer de alltid en etter en og skal være med likevel. Jeg syns det er veldig koselig å bake med dem. (Tenk, at JEG sier det, Anja! Det hadde du ikke trodd for 6 mnd siden 🤪)

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.