Canal Digital kunderservice

Jeg klager. De beklager. [klage på «kunderservice»] Hvor ble det av folkeskikken?!

Jeg klager, de beklager. Sånn går det. Jeg har jobbet uttalige år i servicebransjen og er det en ting jeg kan, så er det service! Sånn virkelig. Service har jeg alltid vært god på! Jeg har alltid strukket meg langt for å yte det «lille ekstra». Som faktisk er avgjørende for en god kundeopplevelse eller ikke.

Jeg blir kjempeglad, jeg. Om jeg er i nærbutikken min og personen i kassen sier «hei» og ser på meg. Eller avslutter med «ha en fin dag». Det er service! Og det gjør meg oppriktig glad! Ingen liker vel sure mennesker som kun bryr seg om sitt og sine egne ting?

Er jeg ute å går en tur, så hilser jeg «hei» til alle jeg møter. Det er vanlig folkeskikk, ikke sant? Like paff blir jeg om en går rett forbi og er mer opptatt av å se på skoene sine enn å møte blikket mitt.

HEI er da vanlig forlkeskikk?

HEI er da vanlig forlkeskikk?

Men en ting som virkelig gjør meg irritert er dårlig kunderservice eller manglende kundeservice. Som for eksempel hos Canal Digital. Jeg var i kontakt med såkalt kunderservice her om dagen. For jeg hadde fått en faktura som ikke var riktig. Plutselig hadde abonnement mitt steget fra 289-; til 900-:! Jeg sitter over 20 minutter i kø. Den utrolig koselig jenta (meget ironisk) prøver ikke å hjelpe meg en gang. Hun bare svarer surt at dette kommer til å ta lang tid å finne ut av og jeg har ikke tid til å hjelpe deg nå, for det er over 100 personer i kø her. Så legger hun på!

Damen på kunderservice la på røret! Jeg ble helt satt ut! Altså, jeg hadde forsåttt om hun la det frem på en annen måte, med at hun kunne ringe meg tilbake eller lignende. Men seriøst? Å bare slenge på røret? Det går ikke an! Sitter man på kunderservice, må man yte nettopp kunderservice, eller hva?

I ren forfjamselsen ringte jeg opp igjen. Måtte vente omtrent like lenge. Snakket  med ny kundebehandler, jeg klaget. Han beklaget.

Hilser du et «hei» når du går forbi noenHar du positiv erfaring med kunderservice? Del gjerne en solskinnshistorie! Har du vært i kontakt med Canal Digital sin kunderservice? Har du noen opplevelser selv med dem?

Klem,

Linn

 

 

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Jeg klager. De beklager. [klage på «kunderservice»] Hvor ble det av folkeskikken?!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.