Sokkeklyper!

Jeg fikk noe genialt av en omtenksom bloggleser! [Har du barn? Da burde du også skaffe deg disse!]

Godheten i mennesker, stopper aldri å overraske meg. I motsetningen til kunderservice hos Canal Digital som mangler både folkeskikk og omtanke, finnes det en omtenksom bloggleser som tenkte på meg. Hun mente nemlig jeg burde prøve sokkeklyper etter å ha lest innlegget mitt om sokker som mystisk ble borte.

For få dager siden fikk jeg altså en haug med disse små dingsene. Jeg hadde aldri hørt om sokkeklyper før, men tenkte at dette måtte være midt i blinken for meg! De midterste guttene sine sokker, klarer jeg så vidt å skille, da størrelsene er på rekke og rad. Og vaskemaskinene mine har en tendens til å spise opp små barnesokker. Merkelig, ikke sant?

Sokkeklyper! En genial oppfinnelse!

Sokkeklyper! En genial oppfinnelse!

Jeg kjøp sokkeparene sammen. Sattep en maskin. Og var faktisk litt spent på å se når maskinen var ferdig. Satt de fortsatt sammen? Eller hadde maskinen klart å stjele til seg en sokk eller to? Sokkeklypene gjorde jobben! Alle paene satt sammen, etter både vaskemaskin og tørketrommelen! Ta den du, kjære vaskemaskin!

Ekstra pluss for at jeg faktisk bare kunne hengt de rett opp på tørkestativet om jeg ikke hadde hatt tørketrommelen. Utformingen gjør det nemlig mulig å henge opp.

Har du hørt om sokkeklyper? Har du kanskje sokkeklyper selv? Eller er det første gang du har hørt om det? Jeg kan bare si at jeg anbefaler disse små, praktiske klypene til alle med samme sokke-problem som meg 👍

Klem,

Linn

 

 

 

 

 

Annonser

6 kommentarer til “Jeg fikk noe genialt av en omtenksom bloggleser! [Har du barn? Da burde du også skaffe deg disse!]

 1. Ellen Dyregrov

  Ser helt fantastiske ut. Vet noen hvor en får tak i disse sokkeklypene? Har lett etter noe som fungerer, men ikke funnet noen enda. Disse ser kjempebra ut.

  Svar
    1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

     Hei på deg,
     Du disse fikk jeg av en mormor som leser bloggen.
     Jeg vet faktisk ikke hvor de er kjøpt, husker bare hun sa at hun kjente produsenten.
     Har du prøvd å Google «sokkeklyper»? 🤔

     Jeg kan sjekke om jeg finner ut noe. I så fall, sier jeg ifra til deg.
     God kveld videre til deg!

     Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.