Søndagskos i gapahuken // bål // februar

[gjesteinnlegg] baby Oskar (10 mnd) og han feirer med en lyn give away til en liten leser 🤩

Hei verden!

Idag er det 10 måneder siden jeg ble født! Nå skjer det mye her! Jeg har begynt å gå! Litt da. Først begynte jeg å gå et par skritt her og der. Men nå slipper jeg meg stadig å går 8-10-12-14 skritt! Det er så moro å kunne gå! Mamma sier at plutselig vil jeg løpe etter storebrødrene mine. Tenk det!

Baby O

Baby O kan gå 👣

Jeg har også fått flere tenner! Nå har jeg 6 av dem og det ser ut som det snart popper opp noen flere. Det kule med tenner er at jeg jeg tygge mat. Ikke bare bløte den i munnen. Jeg liker å tygge, jeg. Jeg prøver å tygge litt på storebrødrene mine sine tær, om de sitter å vifter med dem i sofaen, mens jeg går forbi. Eller på bordhjørnene. Eller på leker. På kjøkkenet har jeg også mitt eget lille lekekjøkken, der er det masse fint å tygge på! Tresleiver, lekemat og alt annet jeg måtte finne. Å tygge er moro!

Gjesteinnlegg // barneblikk Oskar 10 mnd // verden sett gjennom babys øyne

Jeg står selv! Overalt!

Jeg liker å være ute! I det siste har vi vært mye ute enten skitur i fjellpulken eller på tur til gapahukenDa vi var i gapahuken fikk jeg lov å krabbe litt rundt selv og det var moro! Jeg prøvde å spise litt på blader og pinner, men jeg har smakt bedre. Så det spyttet jeg fort ut igjen.

En ting som er sikkert, er at ting blir bare morsommere etterhvert som jeg blir større! Storebrødrene mine har allerede planlagt masse gøy de skal lære meg når jeg blir enda litt større. Som å ake, sparkesykle, bygge med klosser og pusse tennene selv. Tenk det! På alt det kule de skal lære meg. Det er spennende å vokse opp og til, skal jeg si deg.

Jeg skal hilse fra mamma og si at om du ikke allerede følger oss  Facebook, gjør det ved å trykke HERFor de vil jeg snart feire 10 månedersdagen min med en lyn give  away til en heldig liten venn! Følg med hvert øyeblikk!

Klem fra Oskar 10 mnd 👶🏻

 

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “[gjesteinnlegg] baby Oskar (10 mnd) og han feirer med en lyn give away til en liten leser 🤩

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.