Bortskjemte barn?

Bortskjemte barn? Uten tvil!

Her om dagen fikk jeg kjeft av guttene da jeg hentet de i barnehagen, fordi jeg ikke hadde med en kjeks, frukt eller en tyggis. Ingeting å gomle på, på hjemveien. Uten helt å være klar over det selv, så har jeg hatt med ett eller annet å putte i munnen, nesten hver dag, i lang tid. Jeg har ikke planlagt det og ikke tenkt så veldig mye over det. Og nå er de så godt vant at de har begynt å klage på meg!

«Mamma, kan du ta med noe godt idag?»

Hm.. ja, kanskje det! Det var dumt å si ja før kanskje, rakk jeg å tenke før han ga meg klar og tydelig beskjed.

«Mamma, bare ta med noe godt, du!»

FruBeversHverdag // barselstiden nyfødt baby svangerskap preggo

FruBeversHverdag // kravstore barn

Jeg gjorde som jeg fikk beskjed om og hentet de med kjeks. Fornøyde, blide gutter som kom løpende mot meg da de så meg igjennom porten. Er det en ting jeg har lært, er det å velge mine kamper med omhu!

Har du med noe å bite i når du henter barna? Eller kanskje du har noe godt liggende i vesken, som back up?

Ha en deilig dag!

Klem,

Linn 🍪

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.