[7 tips til vinterferie-moro i snøen] ☃️! Checklisten du må igjennom med / på snøen 🌨

Det er mye moro man kan det med snø! Vinterferien nærmer seg for mange og her kommer våre 7 beste tips til aktiviteter å gjøre sammen i snøen!

✔️Sparke

✔️Lage snømann

✔️Lage islykter

✔️Gå på ski

✔️Ake

✔️Lage bål

✔️Lage gapahuk

Spark! For flere juler siden fikk Daniel spark av bestefar. Dessverre har det ikke vært så bra sparkføre de siste årene, så den er nesten ikke brukt. Før nå. Jeg husker da vi var små, så brukte vi å kjøre spark i tog nedover bakkene der jeg vokste opp. Så moro!

Moro i snøen ☃️

Spark // Moro i snøen ☃️

Den obligatoriske snømannen er laget for lenge siden. Den ble ikke akkurat stor, men snømann er snømann. Uansett størrelse. At det kun var en gulrot som lå igjen dagen etterpå, gjorde ikke noe. For vi hadde jo laget en snømann ☃️.

Snømann, dette var alt som var igjen dagen derpå

Snømann, dette var alt som var igjen dagen derpå ☃️

Islykter har jeg laget siden begynnelsen av desember! Både i former og med ballonger. I begynnelsen måtte jeg ha de i fryseren, men de siste ukene har det vært så kaldt, så jeg har hatt de ute på terrassen. De står ca 1 døgn, før de er gjennomfrosset, litt avhengig av størrelsen. Islyktene står utenfor rundtomkring og er kjempefine når mørket senker seg. Vi har også laget noen med farger. Da brukte jeg vanlig konditorfarge. Jeg har også laget noen med granbar og eucalyptus inni.

Islykter DIY

Islykter DIY ⭐️

Gå på ski! De 3 mellomste har knapt gått på ski. Men nå har alle hatt ski på bena opptil flere ganger. Vi har øvd på å gli på ski, ikke gå. Vi har øvd på å gå fiskeben i oppoverbakke. (Fiskesprett som guttene kaller det) Jonathan og jeg har til og med gått en liten runde i marka! Jeg håper virkelig at guttene finner glede av å gå på ski – i motsettning til hvordan jeg syns det var da jeg var liten.

Moro i snøen ☃️

Moro i snøen ☃️

Man må selvsagt ake! Her er rattkjelker veldig populært, men nylig var vi på aketur med gode gammeldagse rompeakebrett. Og det var moro! Og litt utfordrende å holde bena opp når man aker. Men når de fikk teken på det, så gikk det unna. Aking er kjempemoro! Vi har flotte bakker rett utenfor døren, så der er vi heldige. For ekstra utfordring laget vi hopp og.

Moro i snøen ☃️

Moro i snøen ☃️

Lage bål eller grille middag på bålpanne 🔥 Vi har hatt flere middager ute på bålpannen i vinter. Tips: Surr pizzadeig rundt pølsene! Lag solbærtoddy eller kakao for å virkelig toppe stemningen.

Hverdagslykke er bålpanne

Hverdagslykke er bålpanne 🔥

Lage gapahuk! Det trenger ikke å være så avansert! Kanskje har du en passende plass for en gapahuk rett utenfor? I hagen?

Hva er ditt beste tips for litt snø-moro? Liker du å være ute i snøen? Vi har også laget snøhule på terrassen, laget snølykter og snøengler. Snø er moro!

Ha en finfin dag 🌨

Klem,

Linn ☃️

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.