4 av 5 barn overlever BARNEKREFT. Heldigvis gjorde min nyfødte gutt det 🎗[Den internasjonale BARNEKREFTdagen]

Du kjenner kanskje allerede historien om Markus. Om hvorfor barnekreftsaken ligger mitt hjerte nær. For nye lesere som ikke har fulgt oss siden starten, her kommer kortversjonen. Min fjerde sønn Markus ble født med kreft! Ikke bare var det kreft, men også en uhyre sjelden kreftform. Som rammer 0-5 barn årlig. Han ble kreftoperert bare 13 dager gammel og er nå erklært kreftfri. Likevel er det kontroller. Det første året så hyggpig som hver 1,5 mnd! Nå har det økt til hver 4.måned. Sånn skal det være til han fyller 10 år.

Frivillig for barnekreftforeningen. Jeg har siden Markus ble født, jobbet frivillig for denne foreningen. Den internasjonale barnekreftdagen (15.feburar) ble jeg gjort oppmerksom på via min lokale Barnekreftforening. De markerer nemlig denne dagen med loddsalg hvor inntektene går uavkortet til barnekreftforskning. I både 2017 og 2018 samlet jeg inn en haug med premier, som gikk til dette formålet. Jeg har også vært arrangør for #Løpformeg 2 år på rad. Ikke bare arrangerte jeg løpet sammen med min søster, populært kalt tante Pluto, men jeg samlet også inn til goodiebags i bøtter og spann.

#løpformeg Barnekreftforeningen

#løpformeg Barnekreftforeningen

#løpformeg Barnekreftforeningen Markus Nevroblastom

#løpformeg Barnekreftforeningen // goodiebags

Som du skjønner, betyr BARNEKREFTforeningen mye for meg. De var der og stilte opp for oss da Markus var syk. I ettertid også. Jeg ønsker virkelig av hele mitt hjerte bidra her. Barna våre er fremtiden vår! 4 av 5 barn overlever barnekreft – vi som foreldre må gjøre det vi kan for alle skal overleve BARNEKREFT. For å få til dette, så kreves det penger til forskning. Forskning. Forskning og atter forskning. Dette har altså vært mitt lille bidrag.

Er du medlem av Barnekreftforeningen? Eller andre foreninger, knyttet til kreft? Dersom du ønsker å bidra til den Internasjonale barnekreftdagen, men ikke vet hvordan – kontakt meg!

God kveld videre!

Klem,

Linn 🎗

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.