Wienerbrød – nailed it! Noooot!

Først må jeg bare takke til min kjære bloggleser som var så snill å delte denne oppskriften med meg. Hun lot meg få en fair sjanse til å prøve på noe jeg aldri har gjort før. Og i det samme må jeg bare beklage utseende på dem.

Jeg gjorde virkelig så godt jeg kunne ☺️ Når jeg tenker tilbake, så tror jeg bommet allerede ved første brettingen av deigen. Da den skulle kjevles ut på nytt, i kvadrat form, så tok jeg en snarvei rett og slett fordi jeg ikke tenkte over at det hadde noe å si. Men det er jo klart det har noe å si. For jeg fikk nemlig ikke til å lage små kvadrater da jeg skulle skjære opp deigen i antall emner. Derfor er de veldig forskjellige i størrelsen. Og dessuten var jeg vel ivrig med fyllet. Som du ser, så spratt de bare opp igjen under stekingen. Enda jeg trykket de bra ned før hevingen. Jeg fylte noen med bare vaniljekrem, noen med makron og noen med begge deler.

Wienerbrød for første gang // bake off Frubevershverdag
Wienerbrød for første gang // bake off Frubevershverdag

Når det er sagt, så smakte det akkurat sånn wienerbrød skal smake. Ellen, jeg skal definitivt prøve dette på nytt og da lover jeg et finere utseende! Mens jeg var i gang, kjørte jeg på med en vanlig bolledeig og lagde ett brett med kanelsnurrer.

Gjett hva vi spiste til kveldsmat?

Har du prøvd å lage wienerbrød før? Hvordan gikk det? Og dersom du sitter med en oppskrift jeg burde prøve på noe bakst, så send meg den gjerne. Jeg lover å lage!

Klem,

Linn 👩🏽‍🍳

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.